A jövő szervezetei Szakmai Workshop-Sorozat

 Itt a helyed, ha: 

  • a saját válalkozásodat szeretnéd átalakítani.
  • más szervezeteket szeretnél kísérni az átalakulásuk útján.
  • vezetőként új utakat keresel a csapatod és a szervezeted számára.
  • munkavállalóként/emberként elhiszed, hogy a változás veled is kezdődhet.

 

Nap

Online beszélgetés vendégekkel

Egyéni konzultáció

Soron következő workshop-sorozatunk dátumai: 

Offline: 2024.09. 07.,  28.,  2024.10.19., 2024.11.09., 30.

Online: 2024.09.12., 2024.10.10., 24., 2024.11.14.

 

Mit kapsz a képzésen?

  • A Jövő szervezetei könyvet, 2 nagy térképet és 30+ órányi online tananyagot a képzés anyagain felül
  • A közös út végén fejből fogod tudni a Teal szervezeti transzformáció folyamatát,lépéseit, magas szinten fogod érteni a belső logikáját
  • Lesznek konkrét eszközeid és kapcsolataid egy transzformáció végigviteléhez
  • Képes leszel elindítani és kísérni egy Teal transzformációt, és tudni fogod, mikor kell segítséget kérned
  • Támogató közösség tagjává válsz, ahol a kérdéseidre továbbra is választ kaphatsz

A program fő témái:

A részletes témákért és a program további információiért töltsd le A jövő szervezeti szakmai workshop-sorozatunk teljes anyagát a lenti gombra kattintva. 

1. alkalom: Teal rendszerismeret és diagnoszitka

2. alkalom: A szervezeti siker neurológiája és pszichológiája

3. alkalom: Evolúció és Revolúció: két út a Tealbe

4. alkalom: Teal szervezet ismeret és struktúraépítés és a Forrás típusú vezető

5. alkalom: Teal csapat alakítás, szerepkörök

5+1. alkalom: Zárás, Teal Development Center és közös vacsora

A program ára 350.000 HUF + ÁFA. A részletes programért és ártáblázatért töltsd le a workshop-sorozat teljes anyagát. 

Résztvevőink mondták:

A könyvet és jó pár kapcsolódó anyagot már a képzés elött olvastam ill. megnéztem, mégis az előadók személyes tapasztalata és tisztánlátása a témában segített sok elvi, olykor kicsit elméletinek tűnő dolgot kézzelfogható megoldásokká alakítani. Másik nagy haszon az volt számomra, hogy példákkal, beszélgetésekkel, vitákkal olyan félreértések, félreértelmezések kerültek a felszínre, amik könnyen tévútra vihettek volna az alkalmazás során és csupán olvasással nem jöttek volna a felszínre sosem.

Köszönöm a képzést és szeretettel ajánlom mindazoknak akik csak most ismerkednek a témával, mindazoknak, akik már átéltek bizonyos elemeket a módszertanban, de még teljes egészében nem látták a teal rendszert kialakulni és működni.

Bodor Mátyás 
Bodor Mátyás

Javaslom mindenkinek a TEAL módszertan elsajátítását, akik szeretnének nagyot alkotni és nagy sikereket elérni egy egyszerű módszertan segítségével, ahol az egész csapat a termék, a szolgáltatás tökéletesítésére koncentrál és erről nem veszi el a fókuszt az, hogy túl sok időt kelljen fecsérelni a szervezet felépítésére, ugrásszerű létszámnövelésre (egy start-up esetében pl. ennek igénye akár nagyon rövid határidővel is megjelenhet), hierarchikus rendszerek kialakítására, vezetők képzésére (sok esetben remek szakemberek elvesztésével). Minden pozitívuma mellett employer branding oldalról is óriási segítség, tapasztalatok alapján egy ilyen szervezetben mindenki szeretne dolgozni. Légy tagja te is az első magyar TEAL közösségnek!

Hidveghy Zoltán 
Hidveghy Zoltán

A workshop segít abban hogy azokat a fogalmakat, amiket eddig használtam most pontosabban és jobban értem, be tudom építeni a szervezetekben végzett fejlesztési folyamatokba. Megkaptam azt is, ami eddig hiányzott, konkrét lépéseket, példákat egy szervezet elindításához teal irányba. Egy képzést vártam, egy küldetést kaptam.

Építsünk élhető munkahelyeket!
Kopornyik Zoltán 
Kopornyik Zoltán

Bakancslistás álmom valósult meg azzal, hogy az első TEAL szervezetépítő tréningen részt vehettem. Meghatározó élmény volt hús-vér emberekkel találkozni, beszélgetni, akiknek van már gyakorlati tapasztalata Teal szervezetek fejlesztésében. Az elméleti tudásomat komplexebbé varázsolta  Zsuzsa gyakorlati tapasztalatai, megvalósításra irányuló tanácsai  és a tréningen résztvevők izgalmas meglátásai. Hamar elröpültek a tanulással töltött hetek.

Mogyoróssy Ágnes trainer, coach
Mogyoróssy Ágnes
A képzés egyedisége abban írható le, hogy egy olyan jövőbe mutató szemlélet mindennapi alkalmazásához kaptam eszközöket szervezetfejlesztőként, ami mindenki számára egyaránt értelmezhető. A teal módszertan könnyen elsajátítható nagyon emberközeli ez is hozzájárul az eredményességhez hosszútávon. Zsuzsa tapasztalata és széleskörű ismerete nagyon hatékony tudásmegosztást eredményezett. Külön kiemelném azokat a meghívott hazai is nemzetközi vezetőket, akik már régóta alkalmazzák az eszközöket és ebben a megközelítésben alakítják a szervezetüket.
A tanult eszközök időről időre iránytűként funkcionálnak és bármikor újra elővehetőek, időtállóak. Szívesen ajánlom fejlesztő szakembereknek és vezetőknek, akik már megfogalmazták önmagukban a változtatásra való igényt.
Nardai Brigitta szervezetfejlesztő, tréner, coach
Nardai Brigitta

Ajánlom a képzést mindazoknak, akik szeretnék a környezetüket formálni, olyan életteret és közeget kialakítani, amely élhető, inspiráló, amelyben az emberi kapcsolatok nem a szükséget, hanem az értelmet jelentik. A TEAL képzés nem csak arra világít rá, hogy a különböző szervezeti kultúráknak melyek az értékei és korlátai, hanem arra is, hogy hogyan és miért érdemes a kollektív intuíciót követni.

Zábó Eszter 
Zábó Eszter