Kapcsolat

A csapat

Toldi Zsuzsanna

szervezetfejlesztő, tréner, tanácsadó, a Teal szervezetek szakértője

2002 óta dolgozom szervezetfejlesztőként. Elsősorban a bizalom-alapú, emberközpontú, önmenedzsmentre épülő vállalati működésekre specializálódtam. A jövő szervezetei című könyv felelős kiadója vagyok. Magyar-történelem szakos bölcsészként végeztem, majd Master of Business fokozatomat a London Business School-on szereztem. A Pennsylvania State University-n Boyatzis kurzusain tanultam vezetői coachingot és vezetésfejlesztést. A K2K Emocionando spanyol szervezetfejlesztői élcsapat szemináriumán képződtem az önmenedzselő szervezetek építésére.

A teal út megtalálása a saját személyes utammal szorosan összefonódik. Nem tudtam merev hierarchiában, rossz vezető irányítása alatt dolgozni, és meggyőződésemmé vált, hogy a munkában nincs helye a félelemnek.  Hiszek abban, hogy a nyomás és a félelem alól felszabadult emberek képesek csodát tenni. Csodákra pedig óriási szükségünk van.

Solymosi Krisztina

Solymosi Krisztina

szervezetfejlesztő, tréner, coach, tanácsadó

Közgazdász, pszichológus, life- és business coach, illetve hipnoterapeuta végzettségem van. A kilencvenes évek óta foglalkozom szervezet- és vezetésfejlesztéssel valamint különféle tréningekkel. Lételemem a tanulás és a tanítás. Meggyőződésem, hogy mindenki képes változni, fejlődni, ha értelmes célokat állítanak elé és elkötelezetté tudják tenni a változások iránt. Erre nincsenek sablon módszerek, a tréning és a szervezetfejlesztés, bár csoportos műfajok, mégis a fejlesztési folyamat során az egyén szintjén érdemes megfogalmazni a problémákat: ebben az én legfontosabb feladatom szerintem az, hogy a csoport kezdetben kusza erővonalaiból kialakítsam azt a harmóniát, amelyben minden egyes személy képes megtalálni a saját fejlődéséhez vezető egyedi utat.
Kiss Ákos

Kiss Ákos

tréner, tanácsadó, pszichológus

2001 óta dolgozom szervezetfejlesztőként, alapvégzettségem pszichológus. Tanácsadóként jelen vagyok különböző méretű és típusú szervezetekben a közlekedéstől, kereskedelemtől egészen a termelésig. Két egyetemen is képzem a jövő vezetőit. 2013-ban tanácsadó szakpszichológus diplomát szereztem, coaching témára specializálódtam ezen belül. Ez a szemléleti alap, majd 2016-ban találkozás „A jövő szervezetei” című könyvvel, illetve az utóbbi pár év jelentős társadalmi változásai folyamatosan erősítették bennem az emberközpontú szemléletet. Egyre több ember –  különösen a fiatalabb generációk képviselői – fejezi ki igényét egy teal szervezetbe ágyazódó munkahely iránti igényét. Élhető, sallangmentes, egyéni- és közös fejlődést szolgáló közösségeket akarunk, melyek anyanyelve az igazi együttműködés.

Szörényi Anikó Alma

Szörényi Anikó Alma

tréner, tanácsadó

A Budapesti Kommunikációs Főiskolán végeztem elektronikus sajtó szakirányon. A kezdetekben a játékfejlesztés, gamification érdekelt, az emberi motiváció technikai oldala. Azonban mindig is érdekelt az emberi természtet: a szociológia, szociálpszichológia. Az meberi viselkedés és közösségépítés mögött húzódó biológia iránti érdeklődés sarkallt arra, hogy komolyabban el kezdjek foglalkozni Frederic Laloux szemléletével. A Teal választ ad arra a kérdésre, hogy hogyan tudunk emberközpontúbb, élhetőbb közösségeket létre hozni és fenntartnai az üzleti, közösségi és magánéletben egyaránt. Tanácsadóként, online közösségszervezőként szívesen támogatom azokat, akik elszeretnének idnulni a Teal úton.

Írj nekünk

A könyveket kiadja és a programokat tartja:

Aquilone Training Kft.

E-mail cím: info@aquilone.hu
Telefonszám: +36202223112
Székhely: 1146 Budapest, Hungária krt. 198.
Adószám: 13939432-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-880891
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004815