Kapcsolat

A csapat

Toldi Zsuzsanna

szervezetfejlesztő, tréner, tanácsadó, a Teal szervezetek szakértője

2002 óta dolgozom szervezetfejlesztőként. Elsősorban a bizalom-alapú, emberközpontú, önmenedzsmentre épülő vállalati működésekre specializálódtam. A jövő szervezetei című könyv felelős kiadója vagyok. Magyar-történelem szakos bölcsészként végeztem, majd Master of Business fokozatomat a London Business School-on szereztem. A Pennsylvania State University-n Boyatzis kurzusain tanultam vezetői coachingot és vezetésfejlesztést. A K2K Emocionando spanyol szervezetfejlesztői élcsapat szemináriumán képződtem az önmenedzselő szervezetek építésére.

A teal út megtalálása a saját személyes utammal szorosan összefonódik. Nem tudtam merev hierarchiában, rossz vezető irányítása alatt dolgozni, és meggyőződésemmé vált, hogy a munkában nincs helye a félelemnek.  Hiszek abban, hogy a nyomás és a félelem alól felszabadult emberek képesek csodát tenni. Csodákra pedig óriási szükségünk van.

Kiss Ákos

Kiss Ákos

tréner, tanácsadó, pszichológus

2001 óta dolgozom szervezetfejlesztőként, alapvégzettségem pszichológus. Tanácsadóként jelen vagyok különböző méretű és típusú szervezetekben a közlekedéstől, kereskedelemtől egészen a termelésig. Két egyetemen is képzem a jövő vezetőit. 2013-ban tanácsadó szakpszichológus diplomát szereztem, coaching témára specializálódtam ezen belül. Ez a szemléleti alap, majd 2016-ban találkozás „A jövő szervezetei” című könyvvel, illetve az utóbbi pár év jelentős társadalmi változásai folyamatosan erősítették bennem az emberközpontú szemléletet. Egyre több ember –  különösen a fiatalabb generációk képviselői – fejezi ki igényét egy teal szervezetbe ágyazódó munkahely iránti igényét. Élhető, sallangmentes, egyéni- és közös fejlődést szolgáló közösségeket akarunk, melyek anyanyelve az igazi együttműködés.

Szörényi Anikó Alma

Szörényi Anikó Alma

tréner, tanácsadó

A Budapesti Kommunikációs Főiskolán végeztem elektronikus sajtó szakirányon. A kezdetekben a játékfejlesztés, gamification érdekelt, az emberi motiváció technikai oldala. Azonban mindig is érdekelt az emberi természtet: a szociológia, szociálpszichológia. Az meberi viselkedés és közösségépítés mögött húzódó biológia iránti érdeklődés sarkallt arra, hogy komolyabban el kezdjek foglalkozni Frederic Laloux szemléletével. A Teal választ ad arra a kérdésre, hogy hogyan tudunk emberközpontúbb, élhetőbb közösségeket létre hozni és fenntartnai az üzleti, közösségi és magánéletben egyaránt. Tanácsadóként, online közösségszervezőként szívesen támogatom azokat, akik elszeretnének idnulni a Teal úton.

Írj nekünk

A könyveket kiadja és a programokat tartja:

Aquilone Training Kft.

E-mail cím: info@aquilone.hu
Telefonszám: +36202223112
Székhely: 1146 Budapest, Hungária krt. 198.
Adószám: 13939432-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-880891
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004815