Frederic Laloux: A jövő szervezetei – pdf

(1 vásárlói értékelés)

3.810 Ft

„A jövő szervezetei” több éve sikeresen működő vállalatok példáján keresztül mutatja be azokat a gyakorlatokat és működéseket, amelyek az egyéni, csoportos és vállalati fejlődést állítják a középpontba. Ezekben a szervezetekben az energiát nem vonja el a vállalati politika, a félelem és a bizalmatlanság.

Laloux megmutatja nekünk, hogyan építhetünk olyan szervezeteket, melyekben a sikert és a fejlődést a bizalmon alapuló együttműködés teremti meg.

„A szervezetek, amelyekről e könyvben írok, hisznek a bizalomban – abban, hogy a munkavállalóik megbízhatóak és helyesen akarnak cselekedni. Ennek szellemében úgy döntöttem, hogy a kiadvány védelmére nem alkalmazom a digitális jogkezelés eszközeit, amelyek sokszor bosszantóak, ha a könyvet nem azon az eszközön szeretné olvasni, amelyen megvásárolta. Bízom abban, hogy a kapott fájlt személyes példányaként kezeli, és a könyv iránt érdeklődőket a teal.hu oldalra irányítja. Itt megvásárolhatják a könyvet, így nem szükséges a saját példányát átküldenie. Kérem, ne küldje tovább.”

Frederic Laloux

További információk

Könyv formátum

PDF (elektronikus, letölthető)

Fizetési módok

Bankkártyás (PayPalon keresztüli bankkártyás fizetés), PayPal (saját fiókon keresztül online)

Szállítási módok

Letölthető PDF (kifizetés után az oldalról és a visszaigazoló e-mailből)

Olvasóink mondták

1 review for Frederic Laloux: A jövő szervezetei - pdf

  1. Farkas Ildi

    Örömmel tölt el ez a könyv. Végre! Mindent megteszek, hogy ilyen nyitott érzelemmel és értelemmel dolgozhassak a jövőben.

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük