Frederic Laloux: A jövő szervezetei – második kiadás (nyomtatott)

(1 vásárlói értékelés)

5.750 Ft

“A jövő szervezetei” több éve sikeresen működő vállalatok példáján keresztül mutatja be azokat a gyakorlatokat és működéseket, amelyek az egyéni, csoportos és vállalati fejlődést állítják a középpontba. Ezekben a szervezetekben az energiát nem vonja el a vállalati politika, a félelem és a bizalmatlanság.

Laloux megmutatja nekünk, hogyan építhetünk olyan szervezeteket, melyekben a sikert és a fejlődést a bizalmon alapuló együttműködés teremti meg.

FIGYELEM! Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy online maximum 2 példány rendelésére van lehetőség. Amennyiben ennél több példányt szeretne megvásárolni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a teal@aquilone.hu címen. Megértésüket köszönjük!

A könyv képe illusztráció.

További információk

Tömeg 0,7 kg
Méretek 23 × 15 × 2,5 cm
Könyv formátum

Klasszikus nyomtatott könyv

Fizetési módok

Bankkártyás (PayPalon keresztüli bankkártyás fizetés), Közvetlen banki átutalás, PayPal (saját fiókon keresztül online)

Szállítási módok

Foxpost csomagautomatában átvétel, Foxpost házhozszállítás

Olvasóink mondták

1 review for Frederic Laloux: A jövő szervezetei - második kiadás (nyomtatott)

  1. Zsidek Imre

    El tudod képzelni, hogy a munkehelyeden nincs főnököd, mégis mindenki tudja a dolgát, saját magadat adod és ezért elismernek és mindennap úgy érzed, hogy hozzátettél valamit a világhoz? Ez ma már lehetséges és erről szól ez a könyv. Hiszem, hogy a ma még kis szigetekként működő szervezetek és közösségek nemsokára az egész világot behállózzák és egy új emberibb világban fogunk élni!

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük