Akció!

Frederic Laloux: A jövő szervezetei – második kiadás nyomtatott + pdf

(1 vásárlói értékelés)

Original price was: 9.650 Ft.Current price is: 7.655 Ft.

„A jövő szervezetei” több éve sikeresen működő vállalatok példáján keresztül mutatja be azokat a gyakorlatokat és működéseket, amelyek az egyéni, csoportos és vállalati fejlődést állítják a középpontba. Ezekben a szervezetekben az energiát nem vonja el a vállalati politika, a félelem és a bizalmatlanság.

Laloux megmutatja nekünk, hogyan építhetünk olyan szervezeteket, melyekben a sikert és a fejlődést a bizalmon alapuló együttműködés teremti meg.

„A szervezetek, amelyekről e könyvben írok, hisznek a bizalomban – abban, hogy a munkavállalóik megbízhatóak és helyesen akarnak cselekedni. Ennek szellemében úgy döntöttem, hogy a kiadvány védelmére nem alkalmazom a digitális jogkezelés eszközeit, amelyek sokszor bosszantóak, ha a könyvet nem azon az eszközön szeretné olvasni, amelyen megvásárolta. Bízom abban, hogy a kapott fájlt személyes példányaként kezeli, és a könyv iránt érdeklődőket a teal.hu oldalra irányítja. Itt megvásárolhatják a könyvet, így nem szükséges a saját példányát átküldenie. Kérem, ne küldje tovább.”

Frederic Laloux

FIGYELEM! Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy online maximum 2 példány rendelésére van lehetőség. Amennyiben ennél több példányt szeretne megvásárolni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a teal@aquilone.hu címen. Megértésüket köszönjük!

A könyv képe illusztráció.

További információk

Tömeg 0,7 kg
Méretek 23 × 15 × 2,5 cm
Könyv formátum

Klasszikus nyomtatott könyv, PDF (elektronikus, letölthető)

Fizetési módok

Bankkártyás (PayPalon keresztüli bankkártyás fizetés), Közvetlen banki átutalás, PayPal (saját fiókon keresztül online)

Szállítási módok

Foxpost csomagautomatában átvétel, Foxpost házhozszállítás, Letölthető PDF (kifizetés után az oldalról és a visszaigazoló e-mailből)

Olvasóink mondták

1 review for Frederic Laloux: A jövő szervezetei - második kiadás nyomtatott + pdf

  1. Toldi Zsuzsa

    Nagyszerű könyv. Szívből kívánom, hogy a jövőnkben a teal általánosan elterjedt gyakorlat legyen!

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük