Készen állsz a változásra?

Nyiss utat egy radikálisan új szemlélet felé, és tedd meg az első lépéseket egy sikeres, jövőbiztos és emberi működés felé.

A könyvet és jó pár kapcsolódó anyagot már a képzés elött olvastam ill. megnéztem, mégis az előadók személyes tapasztalata és tisztánlátása a témában segített sok elvi, olykor kicsit elméletinek tűnő dolgot kézzelfogható megoldásokká alakítani. Másik nagy haszon az volt számomra, hogy példákkal, beszélgetésekkel, vitákkal olyan félreértések, félreértelmezések kerültek a felszínre, amik könnyen tévútra vihettek volna az alkalmazás során és csupán olvasással nem jöttek volna a felszínre sosem.

Köszönöm a képzést és szeretettel ajánlom mindazoknak akik csak most ismerkednek a témával, mindazoknak, akik már átéltek bizonyos elemeket a módszertanban, de még teljes egészében nem látták a teal rendszert kialakulni és működni.

Bodor Mátyás 
Bodor Mátyás

Javaslom mindenkinek a TEAL módszertan elsajátítását, akik szeretnének nagyot alkotni és nagy sikereket elérni egy egyszerű módszertan segítségével, ahol az egész csapat a termék, a szolgáltatás tökéletesítésére koncentrál és erről nem veszi el a fókuszt az, hogy túl sok időt kelljen fecsérelni a szervezet felépítésére, ugrásszerű létszámnövelésre (egy start-up esetében pl. ennek igénye akár nagyon rövid határidővel is megjelenhet), hierarchikus rendszerek kialakítására, vezetők képzésére (sok esetben remek szakemberek elvesztésével). Minden pozitívuma mellett employer branding oldalról is óriási segítség, tapasztalatok alapján egy ilyen szervezetben mindenki szeretne dolgozni. Légy tagja te is az első magyar TEAL közösségnek!

Hidvéghy Zoltán 
Hidvéghy Zoltán

Bakancslistás álmom valósult meg azzal, hogy az első TEAL szervezetépítő tréningen részt vehettem. Meghatározó élmény volt hús-vér emberekkel találkozni, beszélgetni, akiknek van már gyakorlati tapasztalata Teal szervezetek fejlesztésében. Az elméleti tudásomat komplexebbé varázsolta  Zsuzsa gyakorlati tapasztalatai, megvalósításra irányuló tanácsai  és a tréningen résztvevők izgalmas meglátásai. Hamar elröpültek a tanulással töltött hetek.

Mogyoróssy Ágnes trainer, coach
Mogyoróssy Ágnes
A képzés egyedisége abban írható le, hogy egy olyan jövőbe mutató szemlélet mindennapi alkalmazásához kaptam eszközöket szervezetfejlesztőként, ami mindenki számára egyaránt értelmezhető. A teal módszertan könnyen elsajátítható nagyon emberközeli ez is hozzájárul az eredményességhez hosszútávon. Zsuzsa tapasztalata és széleskörű ismerete nagyon hatékony tudásmegosztást eredményezett. Külön kiemelném azokat a meghívott hazai is nemzetközi vezetőket, akik már régóta alkalmazzák az eszközöket és ebben a megközelítésben alakítják a szervezetüket.
A tanult eszközök időről időre iránytűként funkcionálnak és bármikor újra elővehetőek, időtállóak. Szívesen ajánlom fejlesztő szakembereknek és vezetőknek, akik már megfogalmazták önmagukban a változtatásra való igényt.
Nardai Brigitta szervezetfejlesztő, tréner, coach
Nardai Brigitta

Ajánlom a képzést mindazoknak, akik szeretnék a környezetüket formálni, olyan életteret és közeget kialakítani, amely élhető, inspiráló, amelyben az emberi kapcsolatok nem a szükséget, hanem az értelmet jelentik. A TEAL képzés nem csak arra világít rá, hogy a különböző szervezeti kultúráknak melyek az értékei és korlátai, hanem arra is, hogy hogyan és miért érdemes a kollektív intuíciót követni.

Zábó Eszter 
Zábó Eszter

hét

tanóra

órányi tananyag

egyéni konzultáció

Gyere el és:

Képes leszel egy transzformációs folyamatot támogatni,

mert megtanítjuk az összes lépést.

Fel tudod tenni a kérdéseidet hiteles embereknek,

mert beszélgethetsz a folyamatot megélt magyar és külföldi vendégekkel.

Felkészülten lépsz ki a kurzusról,

mert 5 héten át intenzív tanulásban lesz részed, sok házi feladattal és felkészüléssel.

Biztonságosan elindulhatsz saját projekteddel,

mert nem engedjük el a kezed – a kurzust követően 3 ajándék egyéni konzultációt kapsz.

A képzés fő témái:

1. alkalom: Kapcsolódás, ismerkedés, a munka keretei, Cynefin keretrendszer, (R)Evolúció, két lehetséges alap út, amit a Teal felé bejárhatsz.

2. alkalom: A Teal együttműködés neurológiai és pszichológiai háttere: SCARF modell és az együttműködési paradigmák gyönyörű térképekkel. Saját illetve csapatok, szervezeti egységek beazonosítása kérdőívvel, térképekkel.

3. alkalom: A Revolúció útja: A K2K teal transzformáció folyamata, konkrét lépésekkel.

4. alkalom: Teal szervezeti felépítés – K2K szakértő vendéggel, aki maga sok ilyen transzformációt vitt végig.

5. alkalom: A Forrás típusú vezető, vezetők szerepköre egy teal szervezetben. Az Evolúció útja a Teal felé. A vezető és a csapat összeforrásának dinamikája. Tájékozódási pontok, alapelvek, életmentő tippek.

6. alkalom: Döntéshozatal, információáramlás, tervezés egy teal szervezetben.

7. alkalom: Csapatok transzformációja, szükséges gyakorlatai, működtetés.

8. alkalom: Fizetések, javadalmazás, motiváció gyakorlatai.

9. alkalom: A résztvevők eseteinek feldolgozása, gyakorlati megoldások, a tanultak alkalmazása.

10. alkalom: Kérdések és válaszok, a szálak elvarrása, összegzés.